POVLASTICE U NAŠIM KATALOZIMA
 
 
 

 
DA LI STE ZNALI?
 
 

I sa najsporijim ADSL-om se naš optimalizirani video snimak učitava i istovremeno pušta bez ikakvoga čekanja!


Imate bilo kakva pitanja? info@reklama.hr
 

Pošto smo prvi inicijator u segmentu video reklame turističkih objekata želimo doći u prednost pred našom konkurencijom u oblasti oglašavanja smještaja i zato ponuditi našim sadašnjim i budućim klijentima povlastice u izradi
REKLAMNE VIDEO PREZENTACIJE.

Klijentima koji se oglašavaju na našim katalozima:
sve informacije o oglašavanju možete naći na stranici www.REKLAMAuCESKOJ.cz

doniramo ovaj projekat i troškove pravljenja video prezentacije tako da ćemo snositi 50% troškova i još besplatno staviti Vašu video prezentaciju u prvoj godini na stranicu Vašega objekta na svim našim katalozima!
Objekti sa video prezentacijom će biti najvidljiviji na našim katalozima kao što možete već vidjeti odmah na glavnoj stranici www.UbytovanivChorvatsku.cz.
Pitate se zašto to radimo? U principu je stvar jasna - želimo postati bolji i pružiti Vama i gostima bolju uslugu a tim ćemo postati jedini katalog sa ponudom video prezentacija tako da će nas posjetiti mnogo veći broj gostiju, Vi ćete imati mnogo veći broj upita a mi ćemo nakraju oglasiti veći broj objekata čiji vlasnici će htjeti biti na našim katalozima zbog ove izvrsne ponude i velikom broju posjetilaca naših kataloga.